Villan är renoverad

Villan är renoverad

Hej och hallå på er alla mina härliga och trevliga följare som jag har på min blogg. Jag hoppas att allt är bra med er denna höstdag och att ni fått en bra start på dagen. Jag hade tänkt att prata med er om något som kan vara bra för er att veta om ifall ni har någon renovering ni vill genomföra. Jag har själv fått villan renoverad och jag vände mig då till ett företag som heter S.Sköld Byggentreprenad, och det här är ett företag som hjälper till inom renovering i Kävlinge bland annat, men även runt om på flera andra platser också. 

Jag fick S.Sköld Byggentreprenad som tips av en kollega till min särbo, som tidigare anlitat företaget, och på grund av detta kände jag att jag kunde lita på det här företaget och deras kompetens inom renovering i Kävlinge. Jag köpte min villa rätt så billigt och det var billigt av en orsak, huset behövde en totalrenovering. Jag visste inte vilket företag jag borde vända mig till så därför är jag glad att min särbos kollega gav mig rådet att vända mig till S.Sköld Byggentreprenad. Deras medarbetare gjorde ett kvalitativt jobb, de arbetade effektivt och noggrant och de renoverade hela huset så det är knappt man tror att det är samma hus, så otroligt fint har allting blivit. Om även du vill få hjälp med någon renovering och bor i Kävlinge med omnejd så är jag helt säker på att du kommer att bli lika nöjd som jag, och jag tycker i alla fall att du som ska renovera inte får missa att höra av dig till S.Sköld Byggentreprenad även om du har tänkt anlita någon annan. Det skadar inte att jämföra priser, jag vet att S.Sköld Byggentreprenad många gånger är billigare att vända sig till än andra. 


Kommentarer är stängda.