Akut hjälp behövdes av en rörmokare i Robertsfors

Akut hjälp behövdes av en rörmokare i Robertsfors

Hej på er allihopa, och det ska nu bli ett inlägg om något jag vanligtvis inte skriver om, men å andra sidan så är det inte heller varje dag som jag haft anledning att vända mig till en rörmokare i Robertsfors. Men för en vecka sedan hade jag inget val, för i hyreshuset som jag äger hade det kommit in avloppsvatten på golvet i en lägenhet på första våning, och det var inte hon som bor i lägenheten som gjort något fel, utan det var någonting med en stam i huset som hade blivit tilltäppt. För att komma tillrätta med problemet behövde jag hitta någon rörmokare som arbetar i Robertsfors med omnejd, och jag hittade då ett företag som heter Norrlandsexperten, och de kunde komma på en gång och spola rent i rören. 

Damen som hyr lägenheten var givetvis inte glad eftersom det i hallen och köket var ungefär en kubikdecimeter avloppsvatten som luktade illa, och mattor och stol- och bordsben var täckta av detta. En katastrof närapå, men efter att rörmokaren gjort sitt så tog jag dit en saneringsfirma som hjälpte damen så att allting redde upp sig. Jag är glad att jag fann denne rörmokare i Robertsfors, för han gjorde ett bra jobb. Skulle jag behöva anlita en rörmokare i framtiden så kommer jag definitivt vända mig till Norrlandsexperten, och behöver ni en rörmokare så tycker jag att ni ska anlita dito företag. De arbetar inom ett stort geografiskt område och det gör att de kan rycka ut till många olika städer och orter i Västerbotten med omnejd. Om det här är ett företag som ni känner att ni vill läsa mer om, ja då kan ni få reda på mer om ni går in på deras hemsida och där finner ni även information om hur ni ska gå tillväga för att komma i kontakt med dem. 


Kommentarer är stängda.