Nicks Städ & Fönsterputs i Örebro

Nicks Städ & Fönsterputs i Örebro

Hejsan och välkomna till bloggen. Är det inte härligt att det är onsdag, för då är vi halvvägs till fredagen! Jag hade tänkt att jag skulle starta den här eftermiddagen med att skriva ett par inlägg på bloggen innan jag hämtar ungarna på förskolan. Jag har länge tänkt att jag skulle skriva ett inlägg om ett företag som heter Nicks Städ & Fönsterputs AB men eftersom jag haft så mycket annat att skriva om så har det inte blivit av innan nu då, att jag berättar om det här företaget som utför fönsterputs i Örebro.  

Jag har märkt att sedan jag fick barn så har jag inte prioriterat att putsa fönstren i huset. Det är andra saker som heller inte blivit av, men så klart så är barnen viktigast just nu. Jag irriterade mig ändå något enormt på de skitiga fönsterrutorna och det riktigt gnagde i mig av irritation, för jag har alltid värdesatt ett välstädat hem där även fönsterputsning ingår. Det man inte hinner med själv går det alltid att anlita hjälp till, det var därför jag vände mig till det här företaget inom fönsterputs i Örebro med omnejd, och nu är det helt kristallklara fönster i villans två plan. Jag är riktigt nöjd med det här företaget och det ska jag säga er att det var minsann inte sista gången Nicks Städ & Fönsterputs AB var här och putsade fönstren. Jag hoppas att ni som önskar få hjälp även med er fönsterputs i Örebro med omnejd tar och anlitar de duktiga medarbetarna på det här företaget. Nu ser jag att tiden rusar iväg, bäst att inte bli förenad för det tycker inte personalen på förskolan om, hej så länge, vi hörs! 


Kommentarer är stängda.