Jag har blivit mer intresserad av konst

Jag har blivit mer intresserad av konst

Hej och välkommen! Idag kommer du som är konstintresserad bli glad, jag tänkte nämligen skriva ett inlägg om företaget Malins Målningar och den konst i Kalix som finns där. Själv har jag vid ett tillfälle vänt mig dit för att köpa konst.

Jag har aldrig egentligen varit jätteintresserad av konst, jag har aldrig varit personen som går på vernissage eller liknande. En sak är dock säker, jag har börjat uppskatta konst mycket mer även om jag fortfarande inte är jätteintresserad av det. Jag gillar känslan av när man har konst på väggarna, det ger bostaden en speciell känsla som jag på senare tid har strävat efter. Därför har jag kollat runt på olika ställen och hos olika företag för att hitta konst i Kalix som jag gillar och som skulle passa bra in hos mig. Det tog mig ett tag att hitta ett företag som hade konst som passade mig, men tillslut hittade jag Malins Målningar. Där hittade jag många riktigt fina tavlor som jag genast blev intresserad av, det slutade faktiskt med att jag även köpte en del konst av henne. Det jag köpte var unikt och fint, det passade dessutom helt perfekt in hemma hos mig. Nu har jag fått den känslan här hemma som jag så länge har strävat efter, tack vare det här företaget och denna underbara konst i Kalix. Om ni letar efter fin konst som kan pryda ert hem tycker jag verkligen att ni borde kolla in det här företaget, de kanske har precis den konsten ni har letat efter. Det var allt jag hade att säga för idag, hoppas att ni har gillat det. Slutligen vill jag önska er en trevlig helg, ha det bra så hörs vi snart igen. 


Kommentarer är stängda.