Fotvårdscentralen i Markaryd

Fotvårdscentralen i Markaryd

Inte hade jag väl trott att mitt vikariat i hemtjänsten skulle ge mig ont i fötterna, men redan efter andra dagen hade jag säkert gått en mil minst ifall man kunnat räkna. Så här fortsatte det, med mycket spring mellan vårdtagarna, och som ett brev på posten fick jag värk i fötterna och sprickor i hälarna och jag bestämde mig för att boka in en tid för fotvård i Markaryd hos ett företag som heter Fotvårdscentralen i Markaryd, och du kan få veta mer om dem genom att klicka här

Det var nämligen så här att jag följde med en av vårdtagarna till det här företaget, och när jag kom dit förstod jag ju att jag själv behövde boka en tid till dem så det passade jag på att göra och dagen efter fick jag komma dit. Där fick jag en fotvårdsbehandling som började med ett fotbad som mjukade upp fötterna, och därefter slipades förhårdnaderna bort och till sist smörjdes fötterna in i en fotsalva. Det kändes gudomligt gott och det var med fjäderlätta steg jag gick till jobbet dagen efter. Är det någon av er som tror att ni behöver fotvård i Markaryd så tänker jag att det är bra att ni vet om att ni kommer att få all den hjälp som ni behöver när ni går till Fotvårdscentralen i Markaryd. Hos det här företaget erbjuds flera olika behandlingar både inom fotvård men också inom medicinsk fotvård i Markaryd och det är förstås dina problem med fötterna som avgör vad för slags behandling du får. Om ni har några som helst frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er till Fotvårdscentralen i Markaryd. 


Kommentarer är stängda.